Bingolot

Wat doet Bingolot?

bingolot

Welkom bij Bingolot! Bingolot is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest populaire bingo community op internet. We nodigen u graag uit om mee te doen met onze groeiende club van enthousiaste bingospelers. Speel bingo en chat met vrienden, kennissen en liefhebbers van dit geweldige online spel.

Bingolot biedt online bingo aan waarbij honderden spelers in meer dan 40 bingokamers gratis of betaald bingo kunnen spelen en met elkaar kunnen chatten. De prijs per kaart varieert per kamer en spelers kunnen maximaal 10 kaarten per bingokamer kopen. Het aantal spelers per kamer is beperkt en afhankelijk van de prijs per bingokaart. Op deze manier is bingo spelen leuk vermaak in plaats van een gokspel.

Bonus/speciale aanbiedingen

Door bingo te spelen kunt u geldprijzen winnen als u als eerste een volle bingokaart, volle rij of specifiek patroon op uw bingokaart heeft. Er zijn echter ook bonusprijzen die u kunt winnen. U kunt in elke bingokamer spelen voor deze bonusprijs, de Bonus Pot. De Bonus Pot wordt uitgekeerd tijdens een bonusronde. In elke bingokamer wordt de bonusronde aangekondigd zodra er een bepaald aantal kaarten is verkocht.

De bonusronde wordt aangekondigd als er een nieuwe verkoopronde voor bingokaarten gestart wordt. Deze verkoopronde duurt langer dan gebruikelijk en de kaarten worden voor de normale verkoopprijs verkocht. Er worden geen nieuwe spelers toegelaten tot de bingokamer als de bonusronde gestart is. Hierdoor maken alle spelers even veel kans op het winnen van een bonusronde en wordt voorkomen dat sommige spelers alleen meedoen in de bonusrondes.

De Bonus Pot wordt gemaakt tijdens een bonusronde. Wie als eerste een bingo heeft wint de Bonus Pot plus € 17,50 voor een volle kaart en € 7,50 voor een patroon.

Hoe werkt het bingospel?

de 75 ballen bingokaarten van bingolot

Spelers kunnen met elkaar bingo spelen in verschillende bingokamers. Hierbij gebruiken ze kaarten met 5x5 rijen met cijfers, corresponderend met de letters B-I-N-G-O. Vervolgens worden willekeurig combinaties van letters en cijfers getrokken, bv B-25. Wie als eerste een kaart of een bepaald patroon (bv. een rij) vol heeft wint de bingo.

Betaald bingo spelen

keuze  uit de online bingokamers bij bingolot

Bij Bingolot kunt u bingokaarten kopen voor prijzen variërend van €0,05 tot €0,50. Met deze kaarten maakt u kans op echte geldprijzen. De kaarten zijn te koop tijdens verkooprondes. Op een klok rechts bovenin het speelscherm kunt u zien wanneer de verkoopronde begint en eindigt.

Links op het scherm ziet u de bingokaarten omgekeerd liggen met daarbij een knop waarmee u de kaarten kunt kopen. U kunt zelf een kaart kiezen of de computer een willekeurige kaart laten kiezen met de knop 'Koop 1 kaart'. U kunt ook 10 kaarten tegelijk kopen met de knop “Koop alles”. U moet voldoende saldo hebben om deze optie te kunnen kiezen. Als derde optie kunt u de knop “automatisch kopen” aanklikken. Hiermee koopt u automatisch hetzelfde aantal kaarten als in de vorige ronde.

Om bingo te kunnen spelen moet er eerst een bedrag gestort worden. U kunt dit doen door 'Play for real' te kiezen uit het Cashier-menu rechts onderin het scherm. Vervolgens kunt u de stortingsoptie kiezen die u wilt gebruiken voor het opwaarderen.

Gratis bingo spelen
gratis bingokamers van bingolot.jpg

Op bepaalde tijden worden de gratis bingokamers geopend. In deze bingokamers kunt u gratis bingo spelen met maximaal 2 bingokaarten. U maakt met deze kaarten kans op echte geldprijzen. Als u een geldprijs wint dan kunt u deze gebruiken om nieuwe bingokaarten te kopen in de diverse betaalde bingokamers. Met betaalde kaarten maakt u kans op hogere geldprijzen. Als u meer dan €50 heeft gewonnen dan kunt u er ook voor kiezen om het bedrag te laten uitbetalen.