Gratis bingo bonus

Er zijn verschillende bonussen die aan bod komen tijdens het online bingo spelen. Alles begint altijd met de gratis bingo bonus. Bij vrijwel elke aanbieder krijg je namelijk een kans om het gratis kienen uit te proberen, zodat je dus niet gelijk een storting hoeft te doen. Zo kan je dus eerst kijken of het bingospel je wel bevalt door gratis te beginnen en hoef je niet gelijk geld te storten voordat je weet of het spel je wel aanstaat. Je krijgt bij mokum een gratis bingo bonus van 3 euro, tenminste, wanneer je geen promotie code gebruikt tijdens je aanmelding. Wanneer je onze promotie code gebruikt krijg je namelijk gelijk al een euro extra met je gratis bingo bonus. Zo kan je dus al snel beginnen met een van de meest populaire kien spellen die op het internet te spelen zijn.

Klik hier voor gelijk 3 euro gratis bingotegoed

Promotie code

Wanneer je de promotie code MOKUM gebruikt bij je aanmelding dan weet je zeker dat je gelijk al 3 euro gratis speeltegoed ontvangt en de maximum bonus op je eerste storting een tariefsverhoging van 50 euro. Je krijgt dus bij je aanmelding al gelijk waar voor je geld, want je krijgt een extra hoge gratis bingo bonus, waar je verder niets voor hoeft te doen. Je kunt dus langer rond kijken hoe het spel werkt en of het jou ook bevalt om het spel van mokum bingo voor geld te gaan spelen. We raden je dus ook zeker aan om deze gratis bingo code te gebruiken, want het geld ligt nu gewoon op straat. Je zit na je registratie nergens aan vast en toch krijg je gelijk al 3 euro gratis bingotegoed. Wil je het internet kienspel dus uitproberen dan is dit zeker een uitgelezen mogelijkheid om te beginnen.

Krijg tot 200 euro bingo bonus op je eerste storting

Hoogste bonus op je eerste storting

Wil je mooie bonussen scoren nadat je de gratis bingo bonus opgebruikt hebt dan is Mokum bingo de uitgelezen mogelijkheid om te scoren. Met de hoogste eerste storting bonus van maar liefst 200% is Mokum op dit moment de leider wat de eerste storting bonus betreft wanneer je er voor kiest om voor het eerst een storting te verrichten zodat het bingo voor echt geld spelen eindelijk kan beginnen. Voordat je deze beslissing wil nemen wil je natuurlijk weten hoe het kienspel van mokum is, maar daar hoef je geen zorgen over te maken. De 3 euro die je bij aanmelding gratis krijgt, tenzij je geen promotie code invult, moet genoeg zijn voor een indicatie van het spel. Wij verwachten dan ook dat deze gratis bonus je voldoende ruimte geeft om een juiste beslissing te kunnen maken. Probeer het spel daarom nu ook eens uit en krijg je gewoon je eerste tegoed bij deze bingo gratis!

Misbruik van de gratis bonus

De gratis bingo bonus is wel iets wat er bij bingo aanbieders is en waar soms misbruik van wordt gemaakt. Met misbruik bedoelen wij dus dat je al een account hebt, maar je door je gratis bingo tegoed heen bent en dat je er voor kiest om je opnieuw aan te melden. Dan krijg je namelijk weer een gratis bingo bonus. Maar dit is iets wat niet geaccepteerd word. Het gaat hier om een begin bonus en hier mag geen misbruik van gemaakt worden. Daarnaast mag je maar 1 account hebben bij deze aanbieder en loop je dus kans op een sluiting oftewel annulering van je account wanneer je hier misbruik van maakt. De huidige technologie├źn maken het mogelijk om alles na te kijken en daarom willen we je er dus op wijzen dat misbruik van deze kans om het bingospel uit te proberen zal worden gestraft. Het is immers fijn dat je kan zien wat je koopt, zo geldt het ook in de online bingo, dus wanneer er teveel misbruik van deze mogelijkheid wordt gemaakt zou het kunnen dat de gratis bingo bonus wordt afgeschaft. Daarom is ons vriendelijk verzoek om ervoor te kiezen om naar een andere bingo aanbieder te gaan mocht je het bingospel van de aanbieder niet de moeite waard vinden om voor echt geld te gaan spelen. Succes met je plezier bij de online bingo aanbieder Mokum bingo!