Gratis bingo tegoed

bingocams logo

Als je nu een account aanmaakt op Bingocams, wordt er onmiddellijk gratis bingo tegoed ter waarde van €5.00 op je speelrekening gestort. Bingo tegoed waarmee jij naar hartenlust kunt spelen! Daarnaast beloont Bingocams je, na een storting, opnieuw. Het loont om nu spellen te beginnen spelen op deze website!

Gratis geld

Gratis bingo tegoed ter waarde van €5.00, bestemd voor nieuwe spelers. Daardoor kan jij het spel bingo gratis en voor niets uitproberen. Bovendien kan dit geld ook worden gebruikt voor andere speelautomaten, te vinden op de site van deze website.

Klik hier voor 5 euro gratis speeltegoed

200% Cash Match

bonus op je eerste storting bij bingocams

Naast de startbonus, worden alle nieuwe spelers welkom geheten met een 200% Cash Match! Deze bonus wordt berekend op je eerste storting, tot maximum €100.00. Leuk, want hierdoor verkrijg je gratis bingo tegoed om bingo en andere spellen mee te spelen. Zo gaat het precies in zijn werk: jij voert een storting door van bijv. €50.00 – het geld wordt op je rekening gestort + een bonus van €100.00. Dat betekent dat je bingo tegoed stijgt naar maar liefst €150.00. En dat na een storting van €50,00! Vervolgens kan je dit bingo geld gebruiken om bingo en diverse andere spellen op Mokubingo.com te spelen. Wie weet zet dit gratis bingo tegoed jou wel op weg naar de volgende jackpot? Het zou niet de eerste keer zijn dat één van onze spelers dit voor elkaar krijgt. Dit gebeurt zeer regelmatig. Profiteer daarom nu van de 200% Cash Match bonus en het daarbij behorende gratis bingo tegoed, te verkrijgen door een eerste storting door te voeren. Wacht niet langer, zet nu geld op je rekening en begin bingo te spelen op de site van deze aanbieder!

Meld je aan en krijg op de storting een bonus van 200%!

Nog meer extra’s

gratis bingokamers van bingocams

Nog meer gratis bingo! Want wanneer je bij Bingocams speelt dan kan je deelnemen aan gratis bingokamers. Er zijn verschillende soorten bingokamers, daarom is het verstandig om eerst meer te lezen over de bingokamers, zodat je weet wat de toetredingsvereisten zijn. Zo is het soms bijvoorbeeld nodig om de afgelopen dag(en) een minimum bedrag te hebben gestort. Of dat je een bepaald spelerslevel moet hebben bereikt.

Verdere stortingsbonussen
verdere stortingsbonussen bij bingocams

Wanneer je de eerste stortingsbonus hebt verzilvert dan kan je hier geen aanspraak meer op doen. Maar geen paniek! Want je krijgt geregeld een bonuscode via de mail toegestuurd (mits je dit aangevinkt hebt in je account instellingen bij Bingocams).

Om de bonus te kunnen uitbetalen dan moet je deze een minimum aantal keer hebben ingezet. In het geval van een stortingsbonus betekent dit dat je het bonustegoed 6 maal moet inzetten. Dit betekent dus dat met je een bonus ter waarde van 10 euro 60 euro aan bingokaarten gekocht moet hebben, wanneer je dit hebt bereikt dan wordt je bonustegoed automatisch naar je saldometer verplaatst. Vanaf dat moment is dit tegoed beschikbaar om uit te betalen.

Bonuspercentages
  • Eerste storting: 200%
  • Verdere bonuscodes:
    • 50%
    • 75%
    • 100%

Waarom Bingocams?

bingocams bingospel

Bingocams blinkt niet enkel uit door haar promoties. Nee hoor, ook de service mag er wezen! Zo worden er snelle betalingen gegarandeerd. Dit bingo bedrijf wil ook jou graag de kans bieden om, vanuit je luie zetel, bingo te spelen. Maak nu een account aan, profiteer van het gratis bingo tegoed dat je verkrijgt na registratie + storting… en ervaar waarom duizenden spelers je reeds voor gingen.