ShinyBingo

ShinyBingo is een website waarop voornamelijk het bingo spel wordt aangeboden. Het bingo spel kan online en "live" gespeeld worden via de webcam, waardoor het spel net zo spannend is als een bingo sessie in een echte zaal. De camera gaat aan zodra je gewonnen hebt. Op ShinyBingo worden twee varianten van het bingospel aangeboden.

Men kan het "90 ball bingo" spel spelen, dat vergelijkbaar is met bingo zoals we dat allemaal kennen. In dit spel zijn er drie prijzen te winnen, voor 1 regel, twee regels of een full house. Ook is er de optie om 75 ball bingo te spelen met een andere prijsverdeling, men wint een prijs bij het vallen van de winnende nummers in een bepaald patroon op de kaart.

Bezoek de website van ShinyBingo

Gemak dient het spel

De ShinyBingo website is duidelijk vormgegeven en er is veel aandacht besteedt aan de speluitleg. Nieuwe spelers krijgen een aanmeldbonus. Na het aanmelden kan men direct aan de slag met 5 Euro speltegoed (zonder noodzakelijke inleg). Interessant is de deposit bonus. Als men 10 Euro inlegt, kan men spelen met maar liefst 40 Euro speltegoed. Dit houdt in dat men een bonus van 300% krijgt op de eerste inleg. Ook zijn er zogeheten loyaliteits bonussen om het spelen interessant te houden.

Spelen op ShinyBingo

bingolobby openen bij beter bingo

Het aanmeldproces verloopt snel en eenvoudig. Hierna kan men inloggen op de site om voor het eerst deel te nemen aan het bingo spel. Na het inloggen klikt men op 'speel nu' waarna de bingo lobby wordt geladen. Hierna worden direct alle op dat moment beschikbare bingo rooms getoond. Klik op 'speel' om deel te nemen aan het spel in de room van uw keuze.

Speel gratis mee, krijg nu 5 euro bij aanmelding

Het kopen van bingokaarten

bingokaarten kopen in het bingospel van beter bingo

Zodra er een keuze is gemaakt voor een bingo kamer kunnen er kaarten worden gekocht voor het spel. Kaarten voor de komende spelronde kunnen eenvoudig worden gekocht middels de tabbladen die bij de speelkamer vermeldt staan. Uiteraard is het mogelijk om met meerdere kaarten per ronde te spelen om het spel nog spannender te maken!

Het spelen verloopt makkelijk. Een nieuw bingospel wordt gestart zodra de kaartverkoop, welke 1 minuut bedraagt, is gestopt. De gevallen bingoballen verschijnen aan de rechterkant van het scherm en de overeenkomstige nummers worden automatisch op de spelkaarten aangevinkt. De eerste speler met een volle regel, twee volle regels of een volle kaart (full house) wint het spel en de op dat moment geldende prijs.

Het loyaliteitsprogramma
het loyaliteitsprogramma van beter bingo

Spelers die bij ShinyBingo terugkeren en blijven spelen worden beloond. Er zijn 90 levels waarmee men een beloning krijgt voor het spelen en er zijn tien verschillende statussen waarmee spelers worden aangeduid. Bij besteding van speltegoed krijgt men "experience points" (xp) voor het spelen. Voor iedere bestede Euro krijgt men 1 punt. Hoe meer er gespeeld wordt, hoe meer de speler wordt beloond. Men ontvangt Gold Coins die kunnen worden ingewisseld in de winkel voor een bonus, wanneer men tenminste 25 Gold Coins heeft ontvangen.

Spelen op de site
bingo spelen bij beter bingo

Het aanmelden en spelen op de site is ongecompliceerd. Hierdoor is het makkelijk om te beginnen met spelen zonder rompslomp. Met de speelbonussen en het loyaliteitsprogramma wordt het aantrekkelijk gemaakt om geregeld te spelen. De site biedt veel uitleg en uiteraard is het mogelijk om, wanneer je met vragen zit, contact op te nemen via de helpdesk.

Bezoek de website