Gratis bingo spelen

Het spelen van gratis bingo is natuurlijk het zelfde als de normale kien spellen op het internet. Maar voor de nieuwe mensen leggen we graag uit hoe het spel op het internet werkt. Het bingo spelen gratis is namelijk een gezellig spel die veelal in de 75 bals variant wordt gespeeld. Ook zijn er bij Mokum bingo een aantal 90 bals kamers voor de mensen die er van houden om nog meer spanning tijdens het online kienen te hebben. Je moet namelijk langer wachten voordat de bingo prijzen zullen vallen en met meer cijfers wordt het steeds spannender tot de prijs dan uiteindelijk toch valt! De meeste mensen kiezen er echter voor om de 75 bals bingo te spelen, zo weet je dus sneller of jij deze ronde wat gewonnen hebt. Het bingo spelen en chatten is heel erg gezellig, maar het winnen van kienen is ook heel erg leuk!

Gratis 3 euro bingotegoed bij aanmelding

Bingokaart

De kienkaart die gebruikt word bij de 75 bals variant word er gespeeld met 5 kolommen. Onder de letters B I N G O staan telkens een aantal cijfers uit een reikwijdte van 15 nummers. De eerste kolom telt een aantal cijfers uit het bereik van 1 tot en met 15, de kolom onder de I telt 5 willekeurige cijfers tussen de 16 tot en met 30. Zo weet je dus gelijk waar je moet kijken als er een bepaald getal voorbij komt. Door deze ordening kan je ook zien of je al bijna de pattern, wat betekent de tussenprijs bij het bingo spelen, hebt gewonnen.

Klik hier voor bingotegoed, 3 euro gratis bij Mokum bingo

Elke ronde kan je nieuwe bingo kaarten kopen. Hoe dit kan ligt eraan bij welke aanbieder je bent. Je kunt vaak een aantal kaarten selecteren en automatisch kopen aanvinken. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je voor de komende ronde geen kaarten hebt gekocht, want wanneer je eenmaal kaarten hebt gekocht zal hij dit aantal kaarten automatisch weer kopen bij de volgende ronde.

Begin spel

Je begint het bingo spelen door je aan te melden. Zo krijg je dus een account bij deze aanbieder. Je kunt je hierna inloggen en je zult zien dat je gelijk al geld op je rekening hebt. Dit biedt Mokum je aan voor het gratis bingo spelen, je kunt dus eerst het kienspel uitproberen voordat je er over na hoeft te denken of je wellicht het bingo spelen online voor echt geld wil gaan beginnen. Met deze gratis bingo bonus kan je dus direct beginnen met spelen en kan je gelijk een kamer betreden. Je kunt hier kaarten kopen wanneer de ronde is afgelopen en de verkoop van de kaarten is gestart.

Nadat de verkoopronde gesloten wordt begint het bingo spelen. Met de automatisch krassen functie hoef je dus geen cijfer te missen en kan je ook met meerdere kaarten spelen. Dit voordeel geeft ook weer dat je niet de hele tijd hoeft te letten op je kaarten, maar dat je gezellig op de chat met de andere spelers kunt praten. Iets wat het online bingo spelen erg populair maakt, want het kansspel van Mokum bingo is mede dankzij haar chatfunctie erg populair geworden.

Eerste bingo prijs

De eerste bingo prijs, die ook wel bekend staat als de pattern. Deze valt nadat er een figuur vol is gemaakt. Aan het begin van de bingo ronde zul je zien wel figuur er deze ronde wordt gevraagd. Het leuke hieraan is dat de spanning wordt opgebouwd en dat er een extra prijs valt te winnen. Er is dus ruimte voor 2 hele winnaars of een aantal gedeelde winnaars. Want wanneer er op het zelfde moment 2 of meerdere mensen in aanmerking komen voor een prijs dan word deze verdeeld en kan de vreugde gedeeld worden.

BINGO!

Het mooiste moment tijdens het bingo spelen is wel een volle kaart krijgen, op dat moment mag je dan ook echt BINGO! roepen. Je wint dan ook nog eens een leuke prijs en in het geval als iemand anders dan ook een volle kaart heeft dan hoef je niet bang te zijn. Je deelt dan namelijk met de ander de bingo prijs en zult niet tegen de pech oplopen dat jij toch net niet de prijs van die ronde waarin jij aan het bingo spelen bent niet wint.

Waarom bingo spelen bij Mokum?

Mokum is heel erg gezellig en zeker een aanrader waard. Je kunt zo zonder veel moeite het gratis bingo spelen beginnen en wanneer je kienen voor geld wilt gaan spelen dan is deze stap ook zo te maken. Voor iedereen is er dus ruimte, dus ook voor jou. We zouden het dan ook heel erg gezellig vinden als je ook eens gezellig mee kwam spelen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!